21 Haziran 2013 Cuma

İngiltere vizesi kaç günde onaylanır

Ya da ingiltere vizesi 'zevk vize ziyaretçinin yabancı uyruklu, aile ve yakınları karşılamak tıbbi bakım boşuna ve turistik aktiviteleri için bir şans verir. ingiltere vizesi kaç günde çıkar bilemiyorsanız ABD turist vizesi veya B-2 vizesi 10 yıl tam bir görev süresi için 3 ay için verilir.

Ancak, İngiltere'den ABD ingiltere vizesi bakarken kuralları farklıdır. Diğer yabancılar için, bir 3 ay tek giriş vizesi ya da 10 yıllık çoklu giriş vizesi alabilirsiniz, buna göre ABD'de olma seçim var. Ama ne olursa olsun sahip olduğunuz vize, herhangi bir noktada ingiltere vizesi kaç günde çıkar üzerinde 6 ay boyunca üzerinde kalamam. Ve işe yasal yetki alamadım çünkü, yarı zamanlı veya tam zamanlı olup olmadığı bakılmaksızın herhangi bir iş almak için izin verilmez.

1 uzatma mümkün olmasına rağmen, sadece başka bir 6 ay olabilir ve ingiltere vizesi uzantısı geçici olduğunu gösteren, güçlü bağları ve kendi ülkenize geri dönmek için bir niyet göstermek gerekir.Turist vizesi boşuna için, ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Servisi ülkenize için ekonomik ve sosyal bağları bakar, ve durumda, size geri gitmeyi güçlü göstergesi olarak, vize reddedildi tasvir olmadığını hissediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder